Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Flip, Galaxy Z Flip Serisine Rakip Olacak


Yeni bir rapora göre Vivo, Galaxy Z Flip benzer dikey yönlü katlanabilen bir telefon hazırlıyor. İşte Vivo X Flip adlı telefona dair ilk bilgiler…

Katlanabilir akıllı telefon pazarı hareketleniyor. Vivo cephesinde X Fold + modeli konuşuladursun markanın kapaklı bir katlanabilir telefon hazırladığı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia mobil dünyasının ünlü bilgi kaynağı Digital Chat Station adlı hesaptan geldi. kaynağa göre telefon Vivo X Flip ismiyle çıkış yapacak.

Galaxy Z Flip veya Huawei P Pocket gibi dikey yönlü katlanabilir telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı ve teknik detayları şu an için bilinmiyor. Sadece telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacağı bildirildi.

Öte yandan bu haber ortaya çıkar çıkmaz Vivo fanları telefonun bir konseptini oluşturdu bile. Oluşturulan konseptte telefonun büyük bir dış ekrana ve dört kameraya sahip olduğu görülüyor. Kamera yapısını son dönem amiral gemisi birçok Vivo telefonda zaten gördük.

Dikey yönlü katlanabilir telefonlarda gerek taşınabilirlik ve gerek fiyat noktasındaki avantajı nedeniyle kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor. Galaxy Z Flip serisinin başarısı ortadayken, OPPO’nun da saatler sonra Find N2 Flip modelini duyuracağını bir kez daha hatırlatalım. Vivo’nun X Flip modeliyle birlikte bu pazarın iyice kızışacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu