Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Yeni Telefonlarını Tanıtmaya Hazırlanıyor

Vivo’nun alt markası olan iQOO, yeni telefonlarını duyuracağını açıkladı. Peki, bu telefonların özellikleri nasıl olacak? İşte detaylar.

iQOO, 20 Aralık’ta Çin’de yeni Neo serisi akıllı telefon lansmanının lansmanını yapacağını açıkladı. Bu etkinlikte yakın zamanda ortaya çıkan neo 5 serisi tanıtılacak gibi görünüyor. Daha önce bu serinin Neo 6 olarak adlandırılacağı söyleniyordu. Ancak son sızıntılar neo 5s adına işaret ediyor. Çinli teknoloji üreticisi ayrıca bu telefonun şirketin en son güncellemesi olan OriginOS Ocean’ı çalıştıran ilk iQOO telefonu olacağını da doğruladı.

Google Play Geliştirici konsolu, Neo 5 ile aynı 2400×1080 piksel çözünürlüğündeki AMOLED ekranını ortaya çıkarmıştı. Ayrıca, telefonda Snapdragon 888 yonga seti ve 12 GB RAM’in yer alacağı da sızıntılar arasında yer almıştı. Ayrıca bu seride sanal RAM oluşturma özelliğinin de olacağını belirtelim.

Arka bölümünde OIS destekli 48 Megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX 598 lens yer alacak. Kutusundan 66W hızlı şarj desteği ile çıkacak olan telefon Android 12 ile gelecek. Telefonda stereo hoparlörler ve muhtemelen bir ekran içi parmak izi tarayıcı da yer alacak.

iQOO

Şirketin ayrıca Snapdragon 778G+ yonga seti tarafından desteklenmesi ve aynı 66W hızlı şarja sahip olması beklenen daha ucuz bir model olan Neo5 SE’yi tanıtması bekleniyor. Telefonlar bu ayın sonlarında resmiyet kazanmadan önce önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkacak gibi görünüyor. Fiyat açısından şimdilik Çinli teknoloji üreticisinin nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Bakalım uygun fiyatlı canavarlar görebilecek miyiz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu