Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Pro render videosu yayınlandı


Bir süre önce çentiksiz ekran olacağı söylenen ama Apple tarafından reddedilen iPhone 12 Pro render videosu ile karşımızda.

Apple bu yıl iPhone 11 serisi ile sınıfta kaldı diyebiliriz. Aslında demeyebiliriz de zira iPhone 11 yılın en çok satan telefon modeli olmayı başardı. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ise Apple’ın başarısız olduğu modeller oldu. 5G ağlarındaki birçok kullanıcı yeni nesil iPhone 11 serisini deneyimlemek yerine giyilebilir ürünlere hücum etti. Apple’ın bu yıl Eylül ayında satışa sunacağı iPhone 12 Pro ise herkes tarafından merak ediliyor.

Bugün yayın yayınlanan render videosu ise telefon ile ilgili ilk bilgileri de ortaya koydu. Arka kamera tasarımı devam etse de kamera yapısında değişiklik olacak. Apple Pro modelinde dörtlü kameraya geçiş yapacak. Bu kameralardan dördüncüsü ise ToF kamera olabilir. Dilerseniz yayınlanan videoyu birlikte izleyelim.

Telefondaki farklardan birisi ise çentik olmasına rağmen daha fazla ekran kasa oranı sunulabilecek olması.  Genel tasarım tarafında ise büyük bir fark olmayacak. Daha önce sızdırılan ama sonra Apple tarafından da yalanlanan tam ekran, pop-up kamera düzeni iPhone serisinde asla olmayacak detaylar arasında bulunuyor.

OPPO gibi üreticiler ekran altı kamera teknoloji gibi inovasyonlar üzerinde çalışırken Apple’ın halen “çentik en önemli tasarım detayımız” demesine tüketiciler ne diyecek? Biz en çok bunu merak ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu