Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 5 Pro Edition Gümbür Gümbür Geliyor

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 5 Pro Edition hakkında bilgiler gelmeye başladı. Peki, bu saat hangi özelliklere sahip olacak?

Samsung, serisine yepyeni bir akıllı saat eklemek istiyor olabilir. SamMobile ile konuşan anonim kaynaklara göre; Galaxy Watch 5 Pro Edition Samsung’un yeni kozu olabilir. İddiaya göre cihaz, selefine göre yüzde 60’a varan bir artış getiren devasa bir pil sunacak ve Samsung’un her yıl yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürme biçiminde büyük bir değişikliği temsil edecek. Geçtiğimiz yıllarda Galaxy Watch yalnızca sınırlı varyantlarla piyasaya sürüldüğünde, bir Pro modeli şirketin temel bilgilerin ötesine geçmeye hazır olduğunu gösterebilir.

Tom’s Guide gibi kaynaklar,  saatin Ağustos 2022’de piyasaya çıkacağına işaret ediyor. Cihazın şu anki nesli olan Galaxy Watch 4 , yalnızca iki varyantla geldi. Bunlar temel Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic olmuştu. Şimdi ise Pro’ya geçiş yapılabilir.

SamMobile’ın kaynakları, gizemli akıllı saatin zaten kendi model numarasına sahip olduğunu öne sürüyor. Bu numara SM-R925 olarak kayıtlara düşmüş durumda. Cihazla ilgili ana dedikodu, şaşırtıcı derecede yüksek şarj kapasitesine sahip bir bataryaya işaret ediyor. Cihazın Pro versiyonunun 572 mAh pile sahip olduğu söyleniyor.

Bu, Samsung‘un 44 mm Galaxy Watch 4 için 361 mAh olduğunu söylediği bir Samsung Galaxy Watch’taki en büyük pil kapasitesinden önemli ölçüde daha büyük olacak. Bu boyutta bir pil, kullanıcının gerekli şarjlar arasındaki süresini önemli ölçüde artıracaktır. Pro sürümünün de şu an için bilinmeyen bazı ek özellikler alacağı düşünüldüğünde, bu ekstra kapasite iyi bir şekilde kullanılabilir. Şu anda Galaxy Watch 5 hakkında çok az şey biliyoruz. Ancak Samsung’un yeni canavarı hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Redmi Note 11 Pro+ 5G Satışa Sunuldu, İşte Fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu