Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarWhatsApp

WhatsApp Hesabı Farklı İki Cihazda Çalışacak! Beklenen Yenilik Geliyor


WhatsApp çok beklenen özelliklerden birini daha kullanıcılara açacak. Son beta versiyonuna göre WhatsApp hesabı iki farklı telefonda kullanılabilecek.

WhatsApp oyunun kurallarını değiştiren bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, Android mobil cihaz kullanıcılarının birden fazla mobil cihazda aynı hesabı kullanmasına olanak tanıyan bir özelliği geliştiriyor. Çoklu cihaz özelliği, en son WhatsApp beta sürümünde (sürüm 2.22.10.13 ) kullanıma sunuldu ve henüz açıklanmayan bir tarihte tüm WhatsApp kullanıcıları için aktif edilecek.

Geçen yıl yayınlanan bir güncelleme sayesinde WhatsApp kullanıcıları platformu WhatsApp Web üzerinden telefonlarında ve masaüstü cihazlarında aynı anda kullanabiliyordu. Dahası kullanıcıların WhatsApp Web’i kullanabilmesi için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacı bulunmuyor.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için yayınlanan bu faydalı güncellemeye rağmen, WhatsApp müşterileri aynı hesabı iki farklı telefonda ya da bir telefon ve tablette aynı anda kullanamıyor. Bir telefonda kurulu olan WhatsApp hesabını başka bir tablet ya da telefonda kurmak istediğinizde önceki cihaza kurulan hesap kaldırılıyor.

WhastApp’ın üzerinde çalıştığı özellikte iki mobil cihazda hesap kullanımı mümkün olacak. Beta sürümündeki bilgilere göre kullanıcılar ikinci mobil cihazda hesap açmak istediklerinde birinci cihazdaki QR kodunu tarayacaklar.

Bu yeni özelliğin beta dışındaki kullanıcılara ne zaman ulaşacağı henüz belli değil. WhatsApp’ın bu özellik için kullanıcıları çok fazla bekletmeyeceğini düşünüyoruz. Bu özellik Android’in yanında iOS platformu için da tabii ki yayınlanacak.

WhatsApp Çoklu Cihaz Beta Sürecinden Çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu