GoogleTeknolojiYoutube

Youtube Music Yapay Zeka ile Artık Daha Zeki!

Google'ın seviyen müzik dinleme platformu YouTube Music için birkaç yeni özellik ekledi ve bunların başında yapay zeka desteği geliyor.

YouTube Music müzik dinlemek isteyen kullanıcılar için akla gelen ilk platform halinde. Aylık 2 milyardan fazla ziyaretçi trafiğiyle müzik ziyafeti yaşanıyor. Yazılım devi Google, son yaptığı güncellemeyle YouTube Music için yapay zeka başta olmak üzere birkaç yeni özelliği platforma getirdi. Bu eklemelerle müzik dinleme deneyiminizi iyileştirmeyi ve daha kişisel tercihler sunmayı amaçlıyor.

YouTube Music Yapay Zeka Desteğine Kavuştu!

Google, üretken yapay zekanın yardımıyla birlikte özelleştirilmiş çalma listesi resimleri oluşturmanıza olanak sağlayacak. Şu an sadece İngilizce dilinde sunulan bu yeni deneysel özellik zamanla tüm dünya çapında kullanıma sunulacak. Kişisel çalma listelerinizin benzersizliğini ifade etmek için çeşitli görsel temalar arasından seçim yapabilirsiniz.

Daha Kişisel Dinleme Deneyimine Kavuşun

Ayrıca YouTube Music, dinleme oturumunuzu tercihlerinize göre kişiselleştirme imkanı tanıyacak. Favori sanatçılarınızı seçip ruh halinizi ve tarzınızı ayarlayarak radyo ve şarkı önerileri sunacak. Böylelikle daha kaliteli müzik keyfi yaşayacaksınız.

Yeni Müziğinizi Zahmetsizce Keşfedin

Hiç dinlemediğiniz müzikleri keşfetmeniz için kısa video bölümleri sunan ‘Örnekler‘ sekmesi sunuyor. Farklı şarkıları keşfedip, beğendiklerinizi koleksiyonunuza eklemek için dikey olarak kaydıracaksınız. Ayrıca yapay zeka desteğiyle yukarı kaydırarak seçtiğiniz müzik tarzına benzer önerileri daha fazla sunacak.

Favori Müziğinizi Kolayca Bulun ve Çalın

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz YouTube Music özelliği ‘Keşfet’ ile artık favori şarkılarınızı keşfetmeniz daha kolay olacak. Önümüzdeki aylarda Ana Sayfa’ya eklenecek yeni sekme ile sevdiğiniz şarkılara ve sanatçılara hızla erişmenize yardımcı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu