Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10, Samsung adına bir ilki gerçekleştirecek

Bugün Güney Kore medyasında Galaxy Note 10 için dikkat çeken bir rapor yayınlandı. Samsung haberlerinde güvenilir bir kaynak olarak ETNews sitesinin aktardıklarına göre Note 10 fiziksel butondan yoksun bir tasarıma sahip olacak. İddiaya göre Samsung’un bir sonraki Note serisi telefonu üzerinde ses, güç ve sinir bozucu Bixby butonlarından hiçbirini görmeyeceğiz. Bunun yerine dokunma veya jest tabanlı alternatifler kullanılacak.

Galaxy Note 10 tasarım tarafında çok iddialı

Vivo ve Meizu yakın zamanda herhangi bir fizik butonun yer verilmediği telefon çözümleri duyurdu. Yine geçen yıllarda ZTE ve HTC kullanıcıların bazı görevleri kenarlar yardımıyla yapılabileceğini gösterdi.

Kardeş sitemiz SamsungBurada.Net adresine de girmenizi sizden rica ediyoruz…

Geleneksel fiziksel butonların yerini dokunmatik bir yüzey ya da hareketlere dayalı kenarların kullanılması ortalama bir tüketici için ciddi bir değişim olacaktır. Hatta bazı kullanıcıların buna alışması epey zaman alabilir. Ancak görünüm tarafında taraflı tarafsız herkes tercihini butonsuz bir tasarımdan yana kullanacaktır.

Galaxy Note 10 için iddialar artık mobil dünyasında yer edinmeye başladı. 10 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen telefon için ortaya atılan her iddianın gerçekleşmeyeceğinin altını çizelim. Ancak Galaxy S8’den bu yana tercih edilen Infinity tasarımın Galaxy Note 10 ile yeniden bir elden geçirilmesini temenni ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu