Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band X, Akıllı Bilekliği Yeniden Tanımlayacak


Son gelişmeler Xiaomi’nin çok özel bir akıllı bileklik üzerinde çalıştığını gösteriyor. Xiaomi Mi Band X adlı bileklik neler sunacak?

Mi Band serisiyle akıllı bileklik kategorisinde rakipsiz olan Xiaomi şimdi bileklik tanımını yeniden değiştirecek bir ürün üzerinde çalışıyor. Bir Xiaomi toplantısından sızdırılan görüntülerde bu akıllı bilekliğin Xiaomi Mi Band X ismiyle çıkış yapacağı belirtiliyor. Tabii isimlendirme bu süreçte değişebilir.

Peki Mi Band X’i farklı kılan özellikleri neler olacak? Geçen yıl tanıtılan Nubia Watch akıllı saat ya da bileklik çözümünü hatırlayanlar olacaktır. Nubia Watch akıllı saat modeli 4.01 inçlik uzunlamasına AMOLED ekrana sahip ve bilekliği saran bazı bölümlerde de ekran kullanıldı.

Mi Band X modelinde nasıl bir yapının kullanılacağı şu an için belirsiz. Xiaomi’nin ürün fiyat dengesi göz önüne alındığında Mi Band X’in nasıl fiyatlandırılacağı merak konusu. Görüntüleri sızdıran kaynağa göre Mi Band X son derece ince ve hafif olacak. Kordon kısmı esnek kaydırılabilir ekrandan oluşacak bu üründe kordonlarda manyetik bir toka yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu