Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone (1)’in Önemli Özellikleri Sızdırıldı

Nothing Phone (1) cephesinde heyecan giderek artıyor. Telefonun tasarım detayları her açıdan netlik kazandı. Sıra teknik özelliklerde.

Nothing Phone (1) son dönemde gündemden hiç düşmüyor. Nothing’in birinci nesil akıllı telefonunun duyurusu yaklaştıkça, telefonla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkmaya başlıyor. Heyecan uyandıran telefon son olarak Geekbech kriter testinde ortaya çıktı. Bu gelişme telefonun bazı temel özelliklerini ortaya koyuyor.

Nothing Phone (1) Geekbench Testinde

Nothing Phone (1)’e Qualcomm’un Snapdragon 778+ işlemcisi güç verecek. 8GB RAM’in eşlik edeceği telefonun yazılım biriminde Android 12 yazacak. Snapdragon 778+’ta performans çekirdeği maksimum 2.52GHz saat hızına çıkabiliyor. Diğer kümede toplanan üç çekirdek 2.40Ghz’de, güç verimliliği sağlayan dört çekirdek ise maksimum 1.80GHz’de çalışıyor.

Snapdragon 778+ işlemcisi, standart 778’e göre kayda değer bir yükseltme sağlıyor. Çekirdek saat hızındaki bir miktar artışın yanında işlemcinin GPU performansı yüzde 20 oranında artırılıyor.

İşlemci, Nothing Phoone (1)’in performans açısından orta sınıf bir telefon olacağını gösteriyor. Telefon, muhtemelen OnePlus Nord serisiyle benzer bir fiyattan satılacak. 380 $ seviyesinde olacağı belirtilen telefon 12 Temmuz tarihinde “İçgüdüye Dönüş” adlı bir etkinlikte tanıtılacak.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1)’in can alıcı özelliği arka bölüme yerleştirilen çok sayıda LED aydınlatma olacak. Telefonu benzersiz kılan tüm bu LED aydınlatmalar için arayüzde özel ayarlamalar yapılabiliyor. Bu ayarlar ve LED aydınlatmanın fonksiyonları şu şekilde:

  • Telefonu yüz üstü kapattığınızda mesaj ve çağrı bildirimleri için LED’leri yakar
  • Aksesuarlarınızı kablosuz şarj ederken veya ters kablosuz şarj ederken ortadaki ışık yanar
  • Kablolu şarj cihazını taktığınızda, alttaki LED’ler bir şarj ilerleme çubuğu görevi görecek şekilde yanar. Bu, pilden tasarruf etmek için birkaç saniye sonra kapanır, ancak telefona dokunduğunuzda veya hareket ettirdiğinizde tekrar yanar.
  • Bir fotoğraf çekerken, görüntüyü aydınlatmak için tüm LED seti yanabilir. Ayrıca kameranın yanında özel bir LED flaş var.
  • Üst köşede, videolar için kayıt göstergesi görevi gören ayrı bir kırmızı LED ışığı vardır.
  • Her biri için özel ışık düzenlerine sahip 10 yerleşik zil sesi, böylece onları kimin aradığını bilmek için kişilerle eşleştirebilirsiniz. Bu, uygulama bildirimleri için de özelleştirilebilir
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu