Akıllı TelefonAndroidGenelMobirollerPixel

Google Pixel 8 Pro Parmak İzi Konusunda Atılım Yapacak

Google’ın seneye tanıtacağı Google Pixel 8 Pro modelinde ultrasonic parmak izi okuyucusunun yer alacağı söyleniyor. İşte detaylar.

Google’dan yakın zamanda Pixel 7 ailesini görmüştük. Google Tensor 2 yonga setinden gücünü alan bu telefonlar daha yaygınlaşmamışken, bugün ise Google Pixel 8 Pro hakkında bilgiler ortaya çıktı. Geliştirici Kuba Wojciechowski’ye göre Google’ın G10 model numarasına sahip yeni bir Pixel telefonu test ettiğini söyledi. Bu, şirketin test ettiği yeni bir telefon olarak gösteriliyor. Bu telefonda Qualcomm Ultrasonik parmak izi tarayıcısı yer alacak.

Yeni özellik, gelecek yılki Pixel 8 Pro’da kullanılabilir. Samsung, vivo ve iQOO’nun diğer amiral gemileri ultrasonike geçtiğinde hala optik parmak izi tarayıcısı kullanan Pixel 7 Pro’ya kıyasla daha hızlı bir kilit açma deneyimi sunmuş olacak. Bu yüzden Google’ın şimdiden hamle yapmayı planlıyor olması oldukça sevindirici.

Prototip 6.7 inç büyüklüğünde 3120 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Ancak bu panel Samsung’un değil BOE’nin ürettiği bir panel. BOE panel, yeni parmak izi sensörü ile iyi çalışabilir. Daha hızlı ve güvenli parmak izi okuyucusu sunmak isteyen Google, Qualcomm ile artık daha sıkı fıkı olması gerekiyor ki yenilikleri ilk olarka Pixel ailelerinde görelim.

Türkiye pazarına uğramayan Pixel serisi Avrupa pazarında şu sıralar ortalama bir . iPhone olma yolunda ilerleyen Google, bakalım bu tip yenilikleri ile başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu