Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 8 Sızdı Doğan Görünümlü Şahin!

OPPO’nun yeni canavarı OPPO Reno 8 tasarımı ve bazı özellikleri ile karşımıza çıktı. Tasarım sanki bir yerden tanıdık geliyor ama hayırlısı.

OPPO‘nun çok yakında karşımıza OPPO Reno 8 serisi ile çıkması bekleniyor. Bu süreçte ise sızıntılar gelmeye başladı. OnePlus’ı bünyesine alan Çinli teknoloji devi görünüşe göre OnePlus 10 Pro’dan çok fazla esinlenecek. Bugün sızdırılan görseller OPPO’nun yeni canavarının OnePlus 10 Pro ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Bizce bir mahsuru yok. Çünkü OnePlus 10 Pro’nun tasarımı gayet şık ve güzel. İki firmanın da aynı ana firmaya bağlı olduğunu düşünürsek aynı tasarımın kullanılmasının bir sakıncası yok gibi görünüyor.

OPPO Reno 8 özellikleri belli olmaya başladı

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre telefonda 6.55 inç büyüklüğüne FHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli AMOLED ekran yer alacak. Telefonun arkasındaki ana lens ise Sony IMX766 sensörlü 50Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Diğer kameralar hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz gibi OnePlus’ın Hasselblad ile ortaklığı bulunuyor. Bu ortaklığın Reno 8’e etki etmeyeceği görünüyor. Çünkü telefonun arka bölümündeki kameralarda Hasselblad ibaresi görünmüyor.

OPPO Reno 8

İlk olarak anavatanı Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak olan bu modelin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceğini kestirmek güç. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda bir etkinlik düzenlenecek ve yeni seri resmiyete kavuşacak. Yeni seride ana, Pro ve Lite olmak üzere üç modelin yer alması bekleniyor. Tabii OPPO bir sürpriz yapıp bu ürün gamına Pro+ modelini de ekleyebilir.

Telefonun işlemcisi hakkında şimdilik bilgi bulunmuyor. RAM tarafında ise 8 GB RAM’in kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kutusundan Android 12 ile çıkacak olan bu telefon fiyatı ile yüzleri güldürebilir. Bakalım Çinli dev bize neler sunacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu