Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo 26 Haziran tarihinde dünyayı değiştirecek!


Çinli üretici Oppo 26 Haziran tarihi ile birlikte mobil pazarı hiç olmadığı kadar değiştirmeye geliyor. Bir hayaldi ama Oppo gerçekleştiriyor. Neyi mi?

Çinli üretici Oppo Türkiye pazarında Huawei‘nin boşluğunu doldurmaya başladı ve birçok kişi de Oppo markasını tercih ediyor. Bunda yayın olarak bizim bir katkımız var mı bilemiyoruz ama uzun yıllardır Oppo ürünlerini test eden ve “para verip kullanan” bir yayınız. Oppo‘nun gelişimini de bu noktada en iyi anlayan yayın biziz dersek sanırız abartmış olmayız. Find 7 ve Find 7a modelleri ile global pazarda adını duyuran ve 2014 yılında bugün olduğu gibi dünyanın en hızlı şarj olan telefonu ile 52 megapiksel fotoğraf çekebilen telefonunu ortaya koyan Oppo bir süre önce mobil pazarı değiştirecek bir teknolojiyi bizlere gösterdi. Ön kamerayı ekranın altına aynen parmak izi okuma sensörü gibi gizlemeyi başaran Oppo 26 Haziran tarihinde bu teknolojiyi tanıtmaya hazırlanıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo 26 Haziran tarihinde ne tanıtacak?

Oppo ekran altında ön kamera teknolojisini 26 Haziran tarihinde tanıtacak ama bunu hangi telefon ile tanıtacak? Anladığımız kadarıyla bu bir demo tanıtım olacak. Aynen 2017 yılında Oppo‘nun bugün popüler olan 5X optik zoom teknolojisini tanıtması ya da 15 dakika içinde sıfırdan %100 şarj (3.000 mAh pil ile) olan telefon tanıtımı gibi tamamen demo ile bir tanıtım gerçekleştirilecek. Yani kısacası Oppo Find X 2019 ya da Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa KILIÇ‘ın söylediği gibi Oppo Find XX tanıtılmayacak.

Yeni teknoloji ile tanışmak için gün sayıyoruz. Apple halen köşeye kare kamera düzeni ve çentik koymaya, Samsung halen tam kulağın içine gelecek delik ekranlı telefon yapmaya devam etsin Oppo Ferrari‘nin atını alıp Üsküdar‘ı çoktan geçti…

Samsung Galaxy Note 10 ekranı canlı canlı görüntülendi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu