Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Pro Türkiye Fiyatı ile Şaşırttı! Sanki Benzin, Sanki LPG

Fiyatlar bir artıyor bir azalıyor. OnePlus 9 Pro Türkiye fiyatı ise maşallah hiç azalmıyor. Sanki benzin gibi, sanki LPG gibi hep artıyor.

Artan dolar fiyatlarından sonra üreticiler ülkemiz pazarında ürünlerine zam yapmaya başladılar. Bu konuda en agresif üretici tahmin edeceğiniz üzere Apple oldu. Artan dolar kurundan sonra iki kez zam ve bir kez de indirim yapan Apple’ı takip eden bir diğer üretici ise OnePlus oldu. Türkiye pazarına giriş yapan ama adında pekte söz ettiremeyen OnePlus’ın ülkemizde satışta olan amiral gemisi modeli OnePlus 9 Pro yeni fiyatı ile herkesi şaşırttı. OnePlus 9 Pro Türkiye fiyatı bugün 19.497 TL seviyelerine dayanarak en pahalı Android telefonlardan birisi olmayı da hak etti.

Açıkçası bu fiyatlara bu telefonun satışı mümkün olur mu derseniz? Biraz zor deriz. Zira OnePlus daha dün itibariyle yeni telefonu OnePlus 10 Pro serisini tanıttı. Telefonun Çin fiyatı ise 740 dolardan başlıyor. Avrupa fiyatının da 840 dolarlara geleceği belirtilirken bu fiyatlar ile ne OnePlus 9 Pro serisinin ne de OnePlus 10 serisinin başarılı olması mümkün görünmüyor.

Fiyatlar daha da artacak mı yoksa azalacak mı? Bunu zaman içinde göreceğiz ama OPPO, OnePlus markasının Türkiye pazarında başarılı olmasını istiyorsa; fiyatlandırma tarafında kesinlikle daha agresif olmalı diye düşünüyoruz. Zira bu fiyatlara çıkıldığında 21.000 TL seviyelerinde iPhone 13 Pro almak mümkün olabiliyor. OnePlus 9 Pro gibi mükemmel bir telefonun fiyat bandına sıkışıp büyük satış rakamlarına ulaşamaması ise oldukça üzücü bir durum.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu