Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

iPhone 14 Pro ve Pro Max Tasarımı Netleşiyor, İşte Son Görüntüler

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 14 serisi hakkında sızıntıların önü kesilmeyecek. Son çizimler iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerini gösterdi.

Son yıllarda Apple’ın yeni iPhone’lar konusunda gizliliği çok da dert etmediğini söyleyebiliriz. Eylül ayında tanıtılacak iPhone’ların nasıl bir görünüme sahip olacağı daha yılın başında netlik kazanıyor. Benzer bir süreç şimdi de iPhone 14 serisi için yaşanıyor. Son dönemde sızdırılan görsellerin neredeyse tamamı birbiriyle paralellik gösteriyor. Anyalayacağınız iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde çentik ortadan kalkıyor. Özellikle bu iki modele değinmemizin nedeni sızdırılan görsellerin sürekli bu iki telefona ait olduğu iddiasından kaynaklanıyor. Muhtemelen iPhone 14 ve bu yıl ilk kez göreceğimiz iPhone 14 Max de çentikten yoksun bir görünüme sahip olacak.

iPhone 14 serisi, çentiğin ortadan kalkmasıyla birlikte biraz olsun modern bir görünüme sahip olacak. Apple’ın çentiğin yerine düşündüğü çözüm ise FaceID için oval, ön kamera içinse bir delik olacak. Ekran üzerine yerleştirilen bu delikler başta garip görünmüyor değil.

Arka tarafa baktığımızda üçlü kamera yapı sürüyor. Kamera modülü üzerinde ayrıca LED flaş, bir mikrofon ve LiDAR sensör yer alıyor. Burada kamera sensörlerini içerisine alan bölümün daha belirgin bir şeritle kapatıldığını söyleyebiliriz.

iPhone 14 Pro serisinde 120Hz ProMotion OLED ekran kullanımı sürecek. Telefonların ikisine A16 Bionic işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Telefonlardaki RAM’in ise 6GB olacağı iddia ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu