Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 120Hz Yenileme Hızına Sahip Samsung Ekranlar Kullanacak!

Apple ve Samsung cephesinde dostluk kurulmaya başlandı. iPhone 13 120Hz yenileme hızına sahip Samsung ekranlar kullanacak.

Akıllı telefon pazarında uzun bir süredir kapışan Apple ve Samsung arasındaki buzlar hızla çözülmeye devam ediyor. Aylar önce katlanabilir akıllı telefon ekranları ile gündeme gelen Samsung bu haber ile şaşırttı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylar da OPPO ve Xiaomi gibi markaların katlanabilir akıllı telefon ekranları için Güney Koreli şirket ile el sıkıştığını belirtmiştik. Buna ek olarak Apple’ın da Çinli tedarikçi BOE ile katlanabilir ekranlar için anlaşma yaptığından söz etmiştik. Ancak bugün öyle bir detay çıktı ki şirketler adeta sağ gösterip sol vurdu diyebiliriz. iPhone 13 120Hz yenileme hızına sahip Samsung OLED ekran ile karşımıza çıkacak.

Akıllı telefon pazarında ekranların hayati önem taşıdığı daha önce pek çok kez belirttik. Ekranın büyüklüğü kadar hassas ve tazeleme oranı da kullanıcıları ciddi etkileyen detaylar arasında yer alıyor. Günümüze kadar iPhone modellerin de bu oran tatmin edici düzeydeydi. Yani ekran konusunda Android hep bir adım öndeydi diyebiliriz. Apple’de bu durumun farkında ki yeni amiral gemisi serisin de Samsung ekran kullanma kararı aldı.

"<yoastmark

iPhone 13 Samsung Ekranlar İle Lansmana Çıkacak

Güney Koreli şirket ve Apple cephesi yıllardır akıllı telefon pazarında birbirlerine rakipti. iPhone 13 ile birbirlerine yaklaşan iki şirket şaşırttı. Bugün gelen bilgiler ile şirketin yeni akıllı telefon serisin de 120Hz yenileme hızına sahip Samsung OLED ekranlar kullanacağı ortaya çıktı. Güney Kore’den gelen yeni bir rapora göre Samsung ekran kullanacak olan telefon modelleri iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olacak. LTPO teknolojisini yeni ekranlar ile kullanıcılarına sunacak olan Apple büyük bir yenilik yapmış olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu