Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus yeni patentleri ile Huawei, Samsung ve Vivo’nun yolunda!

Akılı telefon pazarı 2018 yılında ciddi bir değişime girdi. Vivo NEX modeli ile ön tarafta kamera kullanımı sonlandırılırken; Oppo Find X ile birlikte hem önde hem de arkada gizli bir kamera donanımının oluşturulması sağlandı. Bu tasarımları devam ettirmek ve tamamen ekrandan oluşan bir telefon için düğmeye basan Asus yeni patentleri ile bu hayalini gerçekleştirmek istiyor. Asus patent tarafında yaptığı yeni başvurular ile hem ekran hem de kamera tarafında 2019 yılında farklı ürünler ortaya koyacağını gösterdi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Asus patent
Asus patent

Asus patent başvurusu ile şaşırttı!

Ortaya çıkan ekran patenti Huawei Nova 4 ve Samsung Galaxy A8s ekran yapısının aynısının Asus tarafından da kullanılacağını ortaya koyuyor. Ekrandaki delikli yapı son dönemde birçok kişi tarafında beğenilse de bunun kullanıcı deneyimine katkısını oldukça merak ediyoruz. Bir diğer patent ise kamera tarafında alındı. Oppo ve Vivo‘nun açtığı kapıdan gitmek isteyen Asus‘un 3 farklı kamera yapısına bağlı bir güncelleme ile karşımıza çıktığını görüyoruz.

Tekli, çiftli ve üçlü kamera düzeninin kullanıldığı bu yapının 3 farklı Asus telefonunda kullanılması ise yine oldukça muhtemel detaylardan birisi. Bakalım Tayvanlı üretici bize neler sunacak?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu