Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 6, iPhone 12’den İzler Sunacak!

Yakında piyasaya sürülecek olan OPPO Reno 6 piyasada bulunan iPhone 12’den çeşitli izler taşıyacak gibi görünüyor. Kopya mı?

Merakla beklenen akıllı telefon serilerinden bir tanesi olan OPPO Reno 6 için artık geri sayım başladı gibi. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ve bazı güncelleme listelerinde de görüntülenen telefon modeli tasarımı ile epey ilgi çekecek gibi görünüyor. Yakın da üç farklı akıllı telefonunu piyasaya sürmesi beklenen şirket şu sıralar Reno 6 ile haberlerimize konu oluyor. 22 Mayıs’ta piyasaya çıkabileceği ifade edilen telefon tasarımında iPhone 12‘den de çeşitli izler taşıyacak gibi görünüyor.

Kavisli köşeler ile piyasaya çıkış yapacağı bilinen akıllı telefon modeli bugün bazı görüntüler ile gündeme geldi. Cihaz şimdiye kadar hiç bu kadar net görülmemişti. Sızdırılan görseller cihazın iPhone 12’ye benzerliğine dikkat çekti.

OPPO Reno 6
OPPO Reno 6

OPPO Reno 6 Tasarımı İle iPhone 12’yi Akıllara Getirecek

22 Mayıs’ta Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Plus olmak üzere üç farklı akıllı telefon modelini tanıtması beklenen şirket sanki iPhone 12’den kopya çekmiş gibi görünüyor. iPhone 12 benzeri kavisli köşelere sahip olacak olan telefonlar mat yüzeyleri ile dikkatleri üzerlerine çekecekler. Önce Çin’de piyasaya sürülecek olan telefon, resmi lansman öncesinde sızdırılan görüntüler ile heyecanlandırdı. Minimum çerçeveye sahip olan bir düz ekran ile karşımıza çıkacak olan telefonun anten hatları görünmeyecek. Daha önce de TENAA üzerinde MEQM00 model numarasıyla sergilenen telefon, 6.43 inç ekrana sahip. 90Hz veya 120Hz ile piyasaya çıkması beklenen telefon da MediaTek Dimensity 900 SoC yer alacak.  65W hızlı şarj desteği de bulunacak olan cihaz, 4.200mAh pil ile uzun ömürlü bir deneyim sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu