Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Serisi Büyük Bir Güncelleme Alıyor

Galaxy S24 serisi için geniş kapsamlı bir güncelleme dağıtımına başlandı. Bu güncellemeyle pek çok konuda iyileştirme yapılıyor.


Samsung‘un Galaxy S24 serisi için yaptığı ilk güncelleme, doymuş ekran görünümünü geri getirmenin yanı sıra bir dizi kamera iyileştirmesi vaat eden önemli bir güncelleme. Firmware geçen hafta Kore’de piyasaya sürüldü ve şimdi nihayet diğer kullanıcılara da ulaşıyor.

Şu anda Avrupa’daki Galaxy S24 serisi sahipleri güncellemeyi alıyor ancak dağıtımın çok yakında tüm dünyaya yayılması bekleniyor. Ürün yazılımı S92xBXXU1AXB5 sürümü ve yaklaşık 750 MB boyutunda.

Samsung, genel bir iyileştirme listesi listeliyor – cihaz kararlılığı, yeni ve/veya geliştirilmiş özellikler, daha fazla iyileştirme vb., ancak daha pek çok şey oluyor. Görüntüleme modunun gelişmiş ayarlarının içinde artık ekranınıza ne kadar canlılık uygulanmasını istediğinizi ayarlamanızı sağlayan bir kaydırıcı bulunuyor. Samsung, doğal ayarın üstün olduğunu düşündüğünü, dolayısıyla bu güncellemenin onu değiştirmediğini, bunu manuel olarak yapmanız gerektiğini söyledi.

Bir Samsung moderatörüne göre değişikliklerin tamamı şöyle:

  • Daha Parlak Arka Işık Çekimleri: Solgun fotoğraflara elveda deyin! Yüksek piksel modu artık parlak sahnelerde daha iyi bir dengeyle parlıyor.
  • Daha Keskin Metin Yakınlaştırmaları (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Yüksek büyütme oranlarında bile kristal netliğinde metinlerle her zamankinden daha yakına gelin.
  • Ultra Akıcı Video (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Arkadan video kaydında anlarınızı baş döndürücü netlik ve ayrıntılarla yakalayın.
  • İç Mekan Portre Geliştirmeleri (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Daha parlak gölgeler, daha keskin yüzler; her zaman mükemmel iç mekan portreleri.
  • Yemek Modu Fiesta: Daha zengin, daha canlı yemek fotoğraflarıyla renkler canlanıyor ve tatlar canlanıyor.
  • Gece Modu Büyüsü: Daha doğal görünen gece çekimleri için gelişmiş doygunluk ve beyaz dengesini deneyimleyin.
  • DNG Galeri Yakınlaştırma: Expert RAW uygulamasında yakınlaştırma yaparken gelişmiş görüntü kalitesiyle fotoğraflarınızı daha da ayrıntılı bir şekilde keşfedin.
  • Aksiyon Kahramanları (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Arkadan aydınlatmalı koşullarda hızlı hareket eden nesneleri daha keskin odaklama ve daha net ayrıntılarla yakalayın.
  • Nesneleri Parlatın (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Fotoğraf modunda optimize edilmiş pozlama ve renk ifadesiyle insanlar, çiçekler ve daha fazlası hayat buluyor.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu