Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerQualcommTeknoloji

Qualcomm MWC 2021’de Yer Alacak mı? Açıklama geldi

Akıllı telefonlara özel yonga setleri üreten Qualcomm’dan yeni haberler var. Qualcomm MWC 2021’e online olarak katılma kararı aldı.

Akıllı telefonlara özel işlemciler üreten Qualcomm son haftalar da bazı çip sıkıntıları ile karşılaşsa da günümüzde işler yolunda ilerliyor. Yakında Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2021 için geri sayım devam ederken Covid-19 tehlikesi de kaldığı yerden devam ediyor. Başta Hindistan olmak üzere pek çok ülkede teknoloji dünyasını olumsuz etkileyen Covid-19 tehlikesine rağmen bazı lansmanlar da gerçekleştirilmeye çalışılıyor. Yakın da İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2021’e işlemci üreticisi şirkette katılacak.

Her yıl düzenlenen MWC 2021 bu yıl 28 Haziran’da başlayacak ve 1 Temmuz’da sona erecek. Her yıl birbirinden farklı ünlü isimleri ağırlayan etkinlik bu yıl da oldukça yankı uyandıracak. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günler de Samsung markasının MWC 2021’e online olarak katılacağını belirtmiştik. Bugün yeni bir gelişme daha yaşandı.

Qualcomm
Qualcomm

Qualcomm MWC 2021’e Online Katılacak

Covid-19 salgınına karşı MWC 2021’e online olarak katılacak olan Samsung yalnız olmayacak. Bugün gelen bilgiler ile popüler yonga seti üreticisi Qualcomm’un da etkinliğe online olarak katılma kararı aldığı ortaya çıktı. Çalışanlarını ve müşterilerini tehlikeye atmak istemeyen şirket, etkinliğe online olarak katılacak ve geliştirdiği teknolojilerden bu şekilde bahsedecek. Özellikle 5G alanında açıklamalar da bulunacağı bilinen şirket, büyük bir duyuru yapacak. Etkinliği izleyecek ve detaylardan sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu