Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y76s ve Vivo Y53L Oscar Ödülüne Aday Olacak!

Vivo bu yıl iyice çıldırdı! Sürekli piyasaya yeni telefon sürüyor. Bu kez Vivo Y76s ve Y53L geliyor. Peki giriş segmentte ipi göğüsleyecek mi?

Vivo Y serisi telefonlarıyla en uygun fiyatlı olma iddiasıyla yola çıktı. Bu akıllı telefonlar, Xiaomi ve realme’nin telefonlarına kıyasla daha iyi bir fiyat / performans oranı sunmasa da, çevrimdışı pazarlarda hala popüler. Birden fazla ajansa göre, Vivo Y76s ve Vivo Y53L serideki bir sonraki cihazlar olabilir.

Y76s ve Y53L adlı iki yeni vivo Y serisi ekonomik akıllı telefon görüldü. İki el cihazı IMEI ve CEIR veri tabanlarında listelenmiştir. Bilgi sahibi olmayanlar için, CEIR (Merkezi Ekipman Kimlik Kaydı), kaybolan cep telefonlarını izlemek ve bulmak için Hindistan DoT (Telekomünikasyon Departmanı) tarafından geliştirilmiştir. Dolayısıyla, bu telefonların Hindistan’da piyasaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Y76s, V2111A model numarasını taşıyacak. Ayrıca CEIR, bu telefonların 4G bağlantısı ile sınırlı olduğunu ortaya koyuyor. Yani 5G desteğine sahip olmayacak. Çin’in 3C sertifika bürosu tarafından da onaylanmıştır. Buna göre, bu akıllı telefon 18W hızlı şarjı destekleyecek. Ne yazık ki bu telefonlar hakkında yukarıda belirtilen detaylar dışında hiçbir şey bilinmiyor. Ancak yakın gelecekte lansmanlarından önce onlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Y76s’in 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile geleceğine dair söylentiler mevcut. 5000 mAh batarya ve 18W hızlı şarj desteğine sahip olması da güçlü bir ihtimal. Önümüzdeki günlerde tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu