Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO ColorOS 13 Ekran Görüntüleri ve Güncelleme Takvimi Sızdırıldı


OPPO ColorOS 13 cephesinden önemli sızıntılar gerçekleşti. Yeni arayüz, ColorOS 12’ye göre daha erken yayınlanabilir. İşte son gelişmeler…

OPPO, kısa süre önce Android 13 tabanlı ColorOS 13 sürümü için Çin’de bir geliştirici konferansı gerçekleştirdi. Bu etkinliğin ardından mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station, ColorOS 13 hakkında önemli bilgiler sızdırdı. Kaynak ayrıca beta programının ne zaman başlayacağına dair açıklamalarda da bulundu.

OPPO ColorOS 13 Neler Sunacak?

Kaynak, sosyal medya hesabından ColorOS 13 konusunda iki gönderi paylaştı. Ekran görüntülerinin olduğu paylaşım kısa süre içerisinde silindi, fakat bazı Çinli siteler bu görüntüleri indirmeyi başarmış görünüyor.

Ekran görüntülerine göre ColorOS 13, klasörlere ve widget‘lara iyileştirmeler getirecek.Kullanıcılar ana ekranda klasör boyutunu genişletebilecekler. Bu sayede klasördeki tüm uygulamaları aynı anda görmek mümkün olabilecek.

OPPO, ColorOS 12 ile birlikte iOS’ta olduğu gibi geliştirilmiş widget’ları kullanıma sundu. Sızıntı, ColorOS 13 ile birlikte şirketin daha fazla widget için destek ekleyeceğini gösteriyor.

Kaynak son olarak ColorOS 13 arayüz tasarımının OnePlus’un Çin’de artık kullanılmayan HydrogenOS’a (OxgenOS) benzeyeceğini belirtiliyor. Bu nedenle Oneplus kullanıcıları bu arayüzü yabancılık hissetmeyecek.

Digital Chat Station yeni sürümün gelişimi hakkında da açıklamalarda bulundu. Buna göre dahili testler ColorOS 12’dah daha iyi durumda ve yaklaşık bir ay önde görünüyor. Bu nedenle ColorOS 13 beta çalışmaları temmuz ayında başlayabilir. ColorOS 13’ün genel beta sürümü ise ağustos ayında yayınlanabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu