Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 ‘ün bazı özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi ve alt markaları Pocophone ile Redmi’nin bu yıl en az bir amiral gemi telefon daha duyurmaları bekleniyor. Şu sıralar Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon gündemi fazlasıyla meşgul etse de, XDA-Developers editörü Mishaal Rahman, geliştirici kodlarında Xiaomi’nin amiral gemi telefonunda yer alacak bazı özellikleri açığa çıkardı. Herkül kod adlı telefonun Xiaomi Mi Mix 4 olması bekleniyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi Mix 4 tasarımı merak uyandırıyor

Geliştiriciye göre telefonda Snapdragon 855 işlemcisi, NFC, üçlü arka kamera, tek ön kamera, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve kablosuz şarj özelliklerini göreceğiz. Aslına bakarsanız bu detayların Mi Mix 4’te yer almasına kesin zaten kesin gözüyle bakılıyor. Mi Mix 4 cephesinde asıl merak edilen telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı.

Mi Mix 3 göz önüne alındığında kızaklı yapının daha da geliştirileceği (Oppo Find X benzeri) ya da Pop up yani üst kısımdan çıkan ön kameranın kullanılması muhtemel görünüyor. Henüz geliştirici kodlarında ortaya çıkan telefonun tanıtım tarihinin pek de yakın olmadığını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu