Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Doogee S59 Pro yola çıktı 10.050 mAh batarya ile geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni telefonu resmi sitesinde görüldü. Doogee S59 Pro Aliexpress’de ön siparişe sunuldu.

Akıllı telefon üreticileri yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Günümüzün akıllı telefonlarında en büyük sorunlardan bir tanesi şarjın çabuk bitmesi. Çinli akıllı telefon üreticisi Doogee’nin bu konuda ciddi çalışmalar yaptığı biliniyor. Firma özellikle uygun fiyatlı telefonları ile dikkat çekiyor. Yeni satışa sunulacak olan modeli Doogee S59 Pro büyük bataryası ve dörtlü kamera dizilimi ile dikkat çekiyor. Telefonun bu özelliklerin yanında uygun fiyatı olması da en önemli özelliklerinden.

Doogee S59 Pro Aliexpress’de ön siparişe sunuldu işte özellikleri ve fiyatı

Telefon MediaTek Helio P22 yonga seti ile geliyor. Bunun yanında 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Telefonun en önemli özelliği 10.050 mAh batarya bulunması. Büyük batarya sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Firma tarafından verilen bilgiye göre; akıllı telefon 32 gün bekleme modunda çalışabiliyor ve kesintisiz olarak iki günden fazla müzik çalabiliyor. Tek şarjla beş güne kadar kullanım imkanı sunuyor. Telefonun arka kısmında dörtlü kamera yer alıyor, yan kısımda ise parmak izi sensör bulunuyor.

Aliexpress’de ön siparişe sunulan telefonun satış fiyatı 199 dolar olarak açıklandı. Telefonun donanım özelliklerine göre uygun fiyatı olması bir çok kullanıcıyı memnun edecek. Kısa sürede biten şarjdan şikaytçi olan kullanıcılar tarafından telefonun tercih edileceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu