Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Flip 3, Dar Kesim Kot pantolonlara Daha Kolay Sığacak

Tanıtım tarihine bir aylık süre olmasına rağmen Samsung Galaxy Z Flip 3 hakkında neredeyse tüm detaylar açığa çıkmış durumda.

Samsung, geçtiğimiz yıl katlanabilir telefonları daha ince ve daha hafif yapmak istediğini açıklamıştı ve görünüşe bakılırsa şirket bunu yeni telefonlarında başarmış görünüyor. Kısa süre önce Galaxy Z Fold 3‘ün selefinden daha ince olduğu ve iki taraf arasında daha düşük bir hava boşluğuna sahip olduğu ortaya çıktı.  Şimdi ise Galaxy Z Flip 3 modelinin Galaxy Z Flip’ten daha kompakt olduğu ortaya çıktı .

GalaxyZ Flip 3, Çin’de TENAA sertifika sürecinden geçti. SM-F7110 model numarasına sahip olan telefonun 166 x 72,2 x 7,3 mm ebatlarında olduğu görüldü. Bu ebatlar, Z Flip 3’ün önceki modelde 1.4 mm daha dar ve 1.3 mm daha kısa olacağı anlamına geliyor. Haliyle Z Flip 3 dar kesim kot pantolonlarınıza daha kolay sığacaktır.

TENAA’daki diğer bilgiler arasında telefonun 4.300 mAh büyüklüğüne bir pile sahip olacağı yer alıyor. 5G ağları destekleyecek telefonda tek bir SIM yuvası yer alacak olsa da, bazı pazarlarda eSIM ile birlikte çift hatlı olarak piyasaya sürülecek.

Önceki sızıntılara göre GalaxyZ Flip 3, 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip Super AMOLED Infinity-O katlanabilir ekran yer alacak. Ön tarafta kamerayı kullanırken, bildirimleri ve zamanı kontrol etmek için daha işlevsel  görünen 1,9 inçlik bir kapak ekranı göreceğiz.

12 megapiksel + 12 megapiksel şeklinde çift arka kameranın yer verileceği telefonda Snapragon 888 işlemcisi güç verecek. Kutudan Android 11 ile çıkacak Z Flip 3’te bellek biriminin ise 8GB RAM + 256GB şeklinde olacağı gelen bilgiler arasında.

1.045 $ ila 1.110 $ arasında fiyatlandırılan Z Flip 3, öncülü ile kıyaslandığında %27 daha ucuz bir fiyattan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu