Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

HONOR Magic6 Pro Özelinde Sürpriz Kalmadı

HONOR Magic6 Pro özelinde sürpriz kalmadı. Firmanın çok yakında görücüye çıkarmaya hazırlandığı model için tasarım resmen paylaşıldı.

Honor CEO’su George Zhao, bir Honor Magic6 Pro akıllı telefonunun görüntüsünü paylaşarak yeşil boya işinin ve kamera adasının ardındaki ilham hakkında kapsamlı bir şekilde konuştu.

Çin uygarlığının 5 bin yıllık tarihinin, 19. yüzyıldaki taş kesmenin ve “doğadaki her şeyin canlılığının” sincapın oluşumuna nasıl ilham verdiğini anlattı.

Pazarlama dilini bir kenara bırakırsak Magic6 serisinin üç kameralı tasarıma sadık kalacağını görebiliriz. Daha sonra sızıntıyı yapan kaynak, resmi Honor mağazasında yayınlanmadan önce Magic6 Pro’nun tüm açılardan görüntülerini paylaştı. Bunlardan Magic6 Pro’nun üç depolama seçeneğine sahip olacağını görüyoruz: 256 GB, 512 GB ve 1 TB.

Şirket önümüzdeki hafta iki günlük büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Honor, 10-11 Ocak’ta Magic6 serisini ve MagicOS 8.0 arayüzünü tanıtacak ancak henüz her ürünün ne zaman duyurulacağına ilişkin ayrıntılı bir takvim yayınlamadı.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu