Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo IQOO 7 Snapdragon 888 ile geliyor


Vivo’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi Vivo IQOO 7 hakkında ilk bilgiler geldi. Vivo’nun yeni bombası Snapdragon 888 ile gelebilir.

Çinli üretici Vivo şu anda birkaç akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda, Vivo’nun birkaç cihazı Çin’de 3C sertifikasını bile almıştı. Listeye göre bu cihazlar V2049A 120W hızlı şarjı destekliyor. Bugün ise @DigitalChatStation’dan Vivo IQOO 7 hakkında bilgiler geldi.

Snapdragon 888 yonga setinin tanıtımında bu yongayı Vivo’nun da kullanacağı açıklanmıştı. Ancak SD 888 kullanacak ilk Vivo modelinin X60 olması bekleniyordu. Görünüşe göre Çinli firma hızını alamayacak ve iQOO 7’de de SD 888’e yer verecek. Ayrıca bu modelde söylenene göre 120W hızlı şarj desteği de yer alacak.

Vivo IQOO 7

Hatırlayacağını üzere Vivo, Ağustos ayında iQOO 5’i piyasaya sürmüştü. 120 Hz özelleştirilmiş ekran kullanan bu model dönemin amiral gemisi yonga seti Snapdragon 865 ile gelmişti. Vivo’nun aynı politikayı serinin yeni modelinde de izlemesi ve üst düzey donanımlar ile telefonu donatması bekleniyor.

Vivo’nun 2021 yılında tanıtılacak olan tüm telefonlarında eski Apple mühendislerinin hazırladığı kullanıcı dostu OriginOS arayüzü bulunacak. OriginOS ile gelecek ilk modellerin ise X60 ve iQOO 7’nin olması bekleniyor.

Çinli teknoloji devi önümüzdeki yıl kamera alanında da büyük yenilikler yapacak gibi görünüyor. Özellikle Huawei’nin 2021’de kan kaybetmesi öngörülüyor. Bu yüzden Çinli firmalar boşalacak pazar payını doldurmak için ellerinden geleni ardına koymayacak. Bu süreçte son aylarda yıldızı parlayan Vivo’nun da büyük atılımlar yapması bekleniyor. Bakalım Huawei’nin giriştiği ekosistem oluşturma olayına Vivo da giriş yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu