Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 12.5 Enhanced Çok Daha Fazla Telefon İçin Yayınlanacak


MIUI 12.5 Enhanced güncellemesi Çin’de bazı modeller için başladı. Edinilen bilgiye göre güncelleme çok sayıda telefon için yayınlanacak.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kapsamlı etkinlikte MIUI 12.5’in gelişmiş bir versiyonunu duyurdu. MIUI 12.5 Enhanced olarak isimlendirilen yeni sürüm Çin’de ilk etapta 12 model için yayınlanmaya başladı. Xiaomi şimdi güncellemenin çok daha fazla telefon için yayınlanacağı bilgisini verdi.

Xiaomi güncellemenin ikinci ve üçüncü dalgasında yer alan modellerin hangileri olduğu ve güncellemenin ne zaman başlayacağı hakkında açıklama yapmadı. Fakat MIUI 12.5 güncellemesi alan ve bu sürümle çıkış yapan tüm cihazların MIUI 12.5 Enhanced güncellemesini alması bekleniyor.

Öte yandan kısa süre önce şirket içerisinde yapılan bir bilgilendirme mesajında MIUI12.5 Enhanced güncellemesinin eylül ayı itibariyle küresel çapta yayınlanacağı belirtildi. Güncellemenin küresel çapta ilk olarak Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T ve Mi 10T Pro, POCO F3 ve POCO F2 Pro modelleri için dağıtılması bekleniyor.

MIUI 12.5 Enhanced Edition

MIUI’nin geliştirilen yeni sürümü, güç tüketimini azaltmak için bellek optimizasyonuna odaklanıyor. Sistem alt yapına odaklanan güncelleme ile kullanıcıların son dönemde rapor ettiği tüm hataların giderilmesi hedefleniyor.

MIUI 13 için sağlam bir temel oluşturacak bu güncelleme çekirdek düzeyindeki gelişmeleri ele alıyor. Xiaomi’den yapılan açıklamaya göre Enhanced sürümü ile sistem %15 daha az CPU yükü ve ortalama %8 daha az güç kullanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu