Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

realme Buds Q2 Ortaya Çıktı! Yeni fiyat performans canavarı mı geliyor?

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Realme, yeni kulaklıklarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bakalım realme Buds Q2 nasıl görünüyor?

Son dönemlerde adını sıklıkla duymaya başladığımız realme, akıllı telefon dışında da kendinden bahsettiriyor. Giyilebilir teknolojiye ciddi yatırımlar yapan realme, yeni kablosuz kulaklığı ile karşımızda. Sertifikasyon sürecinde ortaya çıkan realme Buds Q2 özellikleri ve tasarımıyla gözlerine üzerine topluyor.

Realme Buds Q modeline halef olarak gelecek olan Buds Q2, alıştığımız bir tasarımla geliyor. İlk modelden çok da farklı olmayan bir görünüme sahip olan kulaklık, siyah ve yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak.

RMA2010 model numarasıyla listelenen akıllı kulaklık, tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi 400 mAh bataryayı taşıma kutusunda barındırırken her bir kulaklık ise 40 mAh bir bataryaya sahip olacak. Bu sayede Buds Q2, tek şarjla 4.5 saate varan bir kullanım ömrü sunabilecek.

Ancak tam da burada bir kötü haberimiz var. Günümüzde Type-C popülerliğini oldukça arttırmışken 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen Buds Q2, maalesef micro USB ile şarj olacak.

Ülkemizde yaklaşık 250 TL fiyat etiketiyle satın alınabilir durumdaki realme Buds Q’nun halefinin fiyatı ise şu an için bilinmiyor. Ancak uygun bir fiyata sahip olacağı su götürmez bir gerçek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu