Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo S12 Pro Serisi Amiral Gemisi Katili Olacak!

Son zamanlarda telefon sektöründe ivmesini artıran şirket, Vivo S12 Pro serisi ile yeni bir dönem getirecek. İşte detaylar.

Çinli telefon devi, bu yılın başlarında kamera odaklı Vivo S10 serisini duyurmuştu. Son raporlar ile bu telefon serisinin devamının Vivo S12 Pro olacağını öğrendik. Güvenilir Digital Chat Station kaynağına göre S12 Pro, önceki modellere göre ön kamera ve işlemci özellikleri ile büyük iyileştirmeler getirecek.

Vivo S12 Pro Teknik Özellikleri

S12 Pro, yüksek yenileme hızı ve ekran içi parmak izi tarayıcı desteği sunan OLED panele sahip olacak. Cihazın ekran boyutlarına dair bir bilgi olmasa da cihazın kavisli kenarlar getireceğini biliyoruz. Hatırlatmak gerekirse, S10 Pro 6.44 inç düz AMOLED ekrana sahipti.

Ayrıca 44 Megapiksel birincil kamera ve 8 Megapiksel ultra geniş lens içeriyordu. Yeni sızıntılara göre S12 Pro’da ana kamerası 108 Megapiksel gücünde olan üçlü kamera sistemi bulanacak. Ayrıca 8 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel yardımcı lens de bulunabilir.

Vivo S12 Pro

Cihazın OriginOS Ocean UI üzerinde çalışması bekleniyor. Pil kapasitesi hakkında bilgi mevcut değil ancak 44W hızlı şarj desteğini kapsayacağı biliniyor. Akıllı telefon, büyük verimlilik ve güç sunan Dimensity 1200 ile donatılacak.

Cihazın Çin’de 471$ civarında satılacağı ve OPPO Reno 7 ve Honor 60 serisi ile rekabet edeceği tahmin ediliyor. Ülkemizde de piyasaya sürülmesini temenni ettiğimiz telefon hakkında yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu