Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei en ucuz 5G telefonu tanıtacak! Huawei Enjoy Z 5G geliyor

Huawei telefonlarında Google olmasa da Avrupa pazarında çıkmak istemiyor. İşte bu yüzden de en ucuz 5G telefon Huawei Enjoy Z 5G ile karşımıza çıkıyor…

Huawei son dönemde büyük bir sınavdan geçiyor. Öldürmeyen şey güçlendirir mantığı ile hareket eden Çinli üretici bu süreçte kendi işletim sistemini ve kendi çekirdek mimarisini geliştirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu sürecin sonunda ne olacak bunu bilemiyoruz ama görünen o ki; Amerikan yaptırımları artarak devam edecek. Huawei bildiğiniz üzere Avrupa pazarı için en uygun fiyatlı 5G akıllı telefonlardan birisi olan P40 lite modelini 400€ gibi bir fiyattan satışa sunmuştu. Bugün ise daha da ucuz fiyata sahip olacak Huawei Enjoy Z 5G ile ilgili bilgiler ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre Huawei 24 Mayıs tarihinde bir lansman yapacak ve telefonu bu lansmanda tanıtacak, hemen ardından da satışlar başlayacak. Kirin 820 yonga seti ile gelmesi beklense de bize göre telefon MediaTek Dimensity 800 gibi bir yonga seti ile gelebilir. Zira yeni telefonda da Kirin 820 yonga setinin kullanılması pazarda P40 lite modelinin keyfini bozabilir.

Huawei son dönemde Çin pazarında rekorları alt üst ediyor ama kullanıcıların Huawei telefonlardan Honor markasına doğru da kaydığını görüyoruz. Bu süreç Huawei satış rakamlarına olumlu bir şekilde yansısa da Huawei ve Honor ayrıldığında Çin’deki en büyük üreticinin OPPO olduğu da ortaya çıkıyor.

Bakalım Huawei Avrupa pazarında eskisi gibi satış rakamlarına ulaşabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu