Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Book Prime Dünyaya Açılıyor! İşte Özellikleri

Şirketin yeni dizüstü bilgisayarı realme Book Prime süper özellikleriyle dünyaya açılıyor. İşte cihazın tüm detayları karşınızda.

realme Book Prime uzun zamandır geliştirilme aşamasındaydı. Çinli ve güvenilir kaynaklardan gelen raporlar, dizüstü bilgisayarın ülkesinde ve dünyaya aynı zamanda açılacağını ortaya koydu. Buna dahil olarak cihazın yeni özellikleri de aktarıldı. Gelin yaklaşan dizüstü bilgisayarın tüm detaylarını inceleyelim.

realme Book Prime Yakında Geliyor

realme Book Prime’ın 3:2 en boy oranı sunan 14 inç LCD ekran ile geleceği düşünülüyor. 2160 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü sunması beklenen ekranı görsel deneyimi yüksek kalitede sağlayacak.

Intel’in 11. nesil i5 işlemcisinden güç alması beklenen dizüstü bilgisayar, grafik cephesinde Intel Xe GPU ile gelecek. Bellek kısmında ise 16 GB LPDDR4 RAM, 512 GB PCIe SSD depolama yer alıyor. Dizüstü bilgisayar bu donanımı ile birlikte grafik, tasarım, ofis ve oyun gibi tüm alanlarda başarıyla performans sağlayacaktır.

"<yoastmark

65W hızlı şarj destekli 54Wh kapasiteli pil taşıması beklenen dizüstü bilgisayar, Windows 11 işletim sistemini önceden yüklenmiş şekilde getirecek.

Cihazın diğer özellikleri arasında USB-C 3.2 Gen 2 ve USB-A 3.1 Gen 1  bağlantı noktaları, 3.5 mm ses jakı, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 yer alıyor. Cihaz, stereo hoparlörler, HD web kamerası ve parmak izi tarayıcı gibi başka özellikler de sunacak. Çıkış tarihine gelirsek cihaz nisan ayında global olarak piyasaya sürülecek. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu