Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 6Z Sonunda Kendisini Gösterdi

Son dönemde belgelendirme kuruluşlarında beliren OPPO Reno 6Z bu defa resmi görüntüler eşliğinde karşımıza çıktı. İşte görüntüler…

OPPO Reno 6Z 5G, 21 Temmuz tarihinde Tayland’da tanıtılacak. Reno  6 serinin son üyesi daha sonra diğer pazarlarda yaygın olarak satışa sunulacak. Tanıtım tarihine kısa bir süre kala telefonun çok sayıda basın görseli ünlü sızıntı kaynağı @evleask tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Reno 6Z, diğer Reno 6 serisi telefonların tasarım anlayışını sürdürüyor. Işığa göre renk değiştiren bir arka yüzeye sahip olan telefonda 64 megapiksel üçlü arka kamera yer alacak. Ön tarafa baktığımızda ekran düz bir yapıda ve kamera ekran üzerinde sol köşeye yerleştirilmiş.

Yaklaşık 410 dolar fiyattan satışa sunulacak telefonun başlıca özelliklerine değinmek gerekirse; telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde AMOLED ekran kullanılacak. Ekran 60Hz yenileme hızına sahip. Reno 6Z 5G’ye MediaTek’in sekiz çekirdekli Dimensity 800u işlemcisi güç verecek.

64 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (Ultra geniş açılı) + 2 megapiksel (makro) üçlü arka kamera paketine sahip olacak telefon kutudan Android 11 / ColorOS 11 ile çıkıyor.

Bellek birimi 8GB RAM + 256GB şeklinde olan Reno 6Z’de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı olacak. Ekran üzerine yerleştirilen ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde iken pil ise 4.310 mAh büyüklüğünde. Diğer Reno 6 serisi telefonlarda 65 watt hızlı şarj özelliği kullanılırken, Reno 6Z’ye eşlik edecek adaptör 30 watt gücünde olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu