Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix Hızlı Şarj Rekabetinde Ben de Varım Diyor

Infinix hızlı şarj rekabetinde dahil olacak. Son gelişmeler şirketin 160 watt hızlı şarj desteğine sahip bir telefon geliştirdiği yönünde.

2013’ten beri Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde telefon satışı gerçekleştiren Infinix bir süredir ülkemizde de resmi olarak operasyonlarını sürdürüyor. Fiyat / performans ürünleriyle kısa süre içerisinde kullanıcılar arasında kabul gören marka son olarak Note 10 serisini görücüye çıkardı. Infinix bir yandan ürün yelpazesini genişletirken diğer taraftan mobil dünyasında çok daha etkili olan üreticilerle rekabete girişiyor. İşte bu alanlardan biri de hızlı şarj. Infinix hızlı şarj rekabetine dahil olmaya hazırlanıyor.

Infinix Hızlı Şarj Seviyesini 160 Watt’a Çıkarıyor

Xda-developers sitesinin özel olarak geçtiği habere göre firma 160 watt hızlı şarj desteğine sahip bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Markanın “Ultra Flash Charge” olarak isimlendirdiği bu hızlı şarj özelliği sızdırılan görüntüye bakılırsa pek de büyük olmayan bir adaptörle sunulacak.

160 watt şarj desteğine sahip telefon hemen satışa sunulursa Infinix bu alandaki rekoru elinde bulundurmuş olacak. Şu an piyasada en hızlı şarj olan telefonlar 120 watt seviyesinde. OnePlus 9 Pro, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra gibi Premium telefonlar 65w/67w hızlı şarj seviyesine ulaşabiliyorlar. Infinix’in 160 watt şarj desteğine sahip olacak telefonu ne zaman tanıtılacağı konusu şu an için belirsiz.

Öte yandan Infinix kısa süre önce bilgisayar pazarına giriş yaptı. Şirket,  Mısır, Endonezya ve Nijerya’da Windows tabanlı ilk bilgisayar çözümlerini satmaya başladı. Beklendiği gibi uygun fiyatlı olan bu bilgisayarların Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu