DiziSinema-dizi

Fallout Dizisinin Şahane Fragmanı Yayınlandı: 17 Saatte 5,5 Milyon İzlendi

Amazon ve Bethesda, 11 Nisanda Prime Video aracılığıyla yayınlanacak Fallout dizisi için fragman yayınladı. Fragman rekor izlenmeye ulaştı.

Dün Bethesda ve Amazon, 11 Nisan’da gösterime girecek 8 bölümden oluşacak Fallout dizisi için ilk fragmanı yayınladı. İlk üç bölüm Jonathan Nolan tarafından yönetilen Fallout dizisi fragmanı 17 saat içerisinde 5,5 milyon kez izlendi. Dizinin Amazon Prime Video Türkiye YouTube sayfasında yayınlanan fragmanın altında şu açıklamaya yer verildi:

“Tüm zamanların en iyi video oyunu serilerinden birine dayanan Fallout, neredeyse sahip olunacak hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada sahip olabilenlerin ve olmayanların hikayesidir. Kıyametten 200 yıl sonra, Fallout barınaklarının sakinleri, atalarının geride bıraktığı cehenneme geri dönmek zorunda kalırlar ve kendilerini bekleyen son derece karmaşık ve tuhaf bir evreni keşfettiklerinde şok olurlar. Baş yapımcıları Jonathan Nolan ve Westworld’ün yaratıcılarından Lisa Joy’un olduğu Fallout’un başrollerinde Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bölümler 11 Nisan’da Prime Video’da.“

Prime Video global sayfasında 5,5 milyondan fazla izlenen dizinin fragmanı ise şu şekilde:

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu