Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Moto G100 İçin Tarih Verildi! Eli Kulağında


2021’in il çeyreğinde yer aldığı şu günlerde yeni telefonlar tanıtılmaya devam ediliyor. Motorola Moto G100 25 Mart’ta lansmana çıkacak.

Piyasaya çıkan yepyeni telefonlar şu sıralar ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken birbirinden ünlü markalarında ezeli rekabeti satış listelerine yansımaya devam ediliyor. 2020’nin dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarını ele geçiren ve lider olan Apple, iPhone 12 Mini başarısızlığını unutmak için katlanabilir bir iPhone model üzerinde çalışmaya devam ediyor. Apple, Samsung ve Xiaomi gibi markaların yanı sıra bir dönem ülkemizde popüler olan Nokia ve Motorola gibi markalar da yepyeni telefon modelleri ile piyasada bizde varız demeye hazırlanıyorlar. Motorola Moto G100 geliyor.

Daha önce pek çok kez Motorola markasının yeni telefonlar ile piyasaya çıkış yapacağından söz etmiştik. Geçtiğimiz haftalarda Nokia markası Android tabanlı yeni telefonlarını piyasaya sürdü. Telefonların satış rakamları tatmin edici mi bilinmez ancak bu ay rekabet hat safhaya çıkacak gibi görünüyor. Bu ay içerisinde pek çok farklı akıllı telefon modeli tanıtılacak. Bu telefon tanıtacak markalar arasında Motorola markası da yer alacak.

Motorola Moto G100
Motorola Moto G100

Motorola Moto G100 25 Mart’ta Tanıtılacak

Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre merakla beklenen Moto G100 akıllı telefon 25 Mart’ta lansmana çıkacak. Ocak ayında Çin’de piyasaya sürülen model, 25 Mart’ta da küresel olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. 6.7 inç 90Hz yenileme hızına sahip LCD ekrana sahip olacak olan telefon, 1080×2520 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Snapdragon 870 SoC ile güç alacak olan model, 12GB’a kadar RAM ve 256GB dosya depolama alanına sahip olacak. Dörtlü arka kameraya sahip olacak olan telefon, 64GB’lık ana birincil kameraya sahip olacak. Buna ek olarak 16MP + 2MP + 16MP üçlü kamera da yer alacak. Cihazın ön yüzünde ise 16MP’lik bir kamera kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın 310 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu