Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerPlayStationSonyTeknoloji

Sony, Xbox Game Pass Hizmetine Karşı Büyük Rakip Getiriyor!

Sony, PlayStation abonelik hizmetleri için yeni bir dönem getirecek. İşte Xbox Game Pass hizmetine rakip olması beklenen sistemin detayları.

Son yıllarda Microsoft, Xbox Game Pass hizmetini başarıya ulaştırmak için tüm kaynaklarını harcarken, Sony bu sektöre pek yatırım yapmadı. Yine de, şirketin PlayStation Plus ve PlayStation Now adlı iki hizmeti mevcut. Ancak, bu iki aboneliği, Xbox Game Pass aboneliğinin yanına hiç yaklaşamadı. Şirketin bu durumdan sıkıldığı ve yeni raporlarla birlikte bunu tersine çevirmek istediği ortaya çıktı.

Sony, PlayStation Now ve Plus Hizmetlerini Birleştirerek Yeni Bir Abonelik Hizmeti Getirecek!

Bloomberg’ten gelen raporlar, Sony’nin yeni abonelik hizmeti üzerinde çalıştığını gösteriyor. Şirket, Xbox Game Pass’e doğrudan meydan okuyacak yeni bir abonelik hizmeti getirecek. Bu yeni hizmet, PlayStation Plus ve PlayStation Now’ı birleştirecek. Sony’nin yeni abonelik hizmetinin adının da “Spartacus” olacağı bilgilerde mevcut.

Sony Playstation plus

Ayrıca PlayStation Now ve Plus, aşamalı olarak kullanımdan kaldırılacak. Şirketin Spartacus isimli yeni abonelik hizmeti, aynı Xbox Game Pass gibi PS platformu için çevrimiçi ve aylık ücretsiz oyunlar sunacak. Ayrıca şirketin “bulut oyunlarındaki çabalarını genişletmeye” çalıştığı da bildirildi.

Özet geçmek gerekirse, bu yeni hizmet hem PS4 hem de PS5 platformlarında mevcut olacak. Yeni sistemin, PlayStation Now serisine göre çok daha popüler olacağını söyleniyor. Sistemin nasıl olacağını ve neler sunacağını da zamanla göreceğiz. PlayStation serisinin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu