Akıllı TelefonGenelMobirollerOPPO

OPPO A95 4G Sızıntıları Başladı, İşte İlk Bilgiler Bizlerle!

Şirketin yeni geliştirmeye başladığı cihazı OPPO A95 4G, FCC gibi sertifikalarda görünmeye başladı. İşte cihaza ait detaylar ve özellikler.

Çin merkezli mobil devi OPPO, OPPO A95 4G adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bugün bilgi sahibi Abhishek Yadav tarafından tespit edilen NTBC sertifika listesi, A95 takma adının CPH2365 model numarasına sahip bir OPPO telefonuna ait olduğunu ortaya çıkardı. Yeni cihaz ayrıca bir FCC sertifikası da almış. FCC listesi, akıllı telefonun bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı ve bu özellikler ilgi çekici.

OPPO A95 4G’nin bir şemasını FCC belgelerinde görüyoruz. Solda bir ses artırımı butonları ve sağda da bir güç tuşu görüyoruz. Muhtemelen akıllı telefon, ekran içi parmak izi tarayıcılı bir AMOLED ekrana sahip. Cihazın arka panelinde de üçlü kamera ünitesi ve bir LED flash bulunuyor.

Cihazın alt tarafında 3,5mm jack girişi, mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası bulunacak gibi görünüyor. FCC listesi cihazın, Android 11 ColorOS 11.1 işletim sisteminde çalıştığını belirtti. Cihaz, 30W hızlı şarj desteği taşıyacak olan 5.000 mAh pil ile desteklenecek. Akıllı telefona ait diğer detaylar şu anlık bilinmiyor.

A95 takma adı, bu yıl Mart ayında piyasaya sürülen OPPO A94′ün halefi olarak gelecek. A94 cihazının teknik özelliklerinde ise cihazın ekranında 6.43 inçlik AMOLED FHD+ ekran, 32 MP ön, 48 MP + 8 MP(geniş) + 2 MP(makro)+  2 MP(derinlik) arka kameraları mevcut. Telefon Helio P95 yonga setine sahip. OPPO A95 bu özelliklerden daha gelişmiş bir şekilde gelecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu