Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M42 için Tarih Verildi! Peynir Ekmek Gibi Satar!

Samsung’un orta segment oyuncusu Galaxy M42 için tarih verildi. Peynir ekmek gibi satacak olan telefonun özellikleri haberimizde.

Güney Koreli Samsung’un bir süredir Galaxy M42 modelini tanıtacağı söyleniyordu. 5G desteğine sahip olması beklenen ve ilk etapta Hindistan’da satışa sunulacak olan telefon sonrasında ise Türkiye pazarına göz kırpacak gibi görünüyor.

Tanıtım için 28 Nisan 2021 tarihini işaret eden Samsung’un bu modeli firmanın gizli silahı olması bekleniyor. M42’nin 6,6 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geleceği söyleniyor

Telefonun arkasında 64MP ana kameralı dörtlü kamera kurulumu ve 32MP selfie kamerası yer alacak. 15W şarj destekli 6.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan telefon kutusundan Android 11 ile çıkacak. M42 gücünü gücünü Qualcomm Snapdragon 750G 5G yonga setinden alacak.

Fiyat bandını 250 dolar ila 300 dolar arasında tutması beklenen Samsung, orta segmentin sınırlarını zorlayacak. Türkiye pazarına da gelmesini beklediğimiz telefon eğer 2.999 bandında olursa ülkemizde peynir ekmek gibi satar diyebiliriz.

Galaxy M42

Samsung’un son yıllardaki politikası özellikle Çinli üreticiler ile rekabet etmek adına oldukça agresifleşti. Fiyat bandını düşüren ve her segmente hitap etmek isteyen Güney Koreli firma bu politikasına devam edecek.

Güncelleme konusunda da vites yükselten Samsung, şu sıralar Android 12’ye odaklanmaya başladı. Android 11 güncellemesini orta ve üst segmentine hızlıca sunan firma, yeni sürümde de bu hızını devam ettirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu