Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 70 Tüm Çıplaklığı ile Karşımızda

Honor’un yeni canavarı Honor 70 kendini göstermeye başladı. Telefonun görselleri ve belli başlı özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar.

Huawei ile yollarını ayıran Honor’un bir süredir karşımıza Honor 70 ailesi ile çıkacağı söylenmeye başlanmıştı. Karşımıza ana, Pro ve Pro+ modelleri ile çıkacak olan firma Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor. En azından bugün gelen sızıntılar bu yönde. Telefonun tanıtımına günler kala yüksek çözünürlüklü render görüntülerinin yanı sıra belli başlı özellikleri de sızdırıldı.

Gelen bilgiler ana modelin ana hatlarını bizlere gösteriyor. Ana modelde bizi Qualcomm’un yakında tanıtacağı Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti karşılayacak. Ekran tarafında ise henüz büyüklüğü bilinmeyen FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli 10 Bit renk destekli AMOLED ekran bulunacak.

Kutusundan 66W hızlı şarj destekli 4.800 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefonda çift hoparlör bulunacak. Kamera tarafında ise bizleri üçlü kamera kurulumu karşılayacak. Söylentilere göre bu kameralar 54 Megapiksel, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel şeklinde konumlandırılacak. Ön tarafta ise muhtemelen 16 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerasını göreceğiz.

Android 12 ile gelmesi beklenen telefon tasarımsal açıdan da çok güzel görünüyor. Honor 60’ın ana hatlarını taşıyan yeni modelin fiyat açısından şimdilik nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. İlk olarak anavatanı Çin pazarında satılacak olan telefonun yaz aylarında Avrupa lansmanı da gerçekleştirilecek. Türkiye pazarına 10.000 TL’nin üzerinde bir fiyatla giriş yapacağını düşündüğümüz telefon bakalım ekstra farklı özellikler sunacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu