AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MiUI Güncellemelerinden Memnun musunuz? (Anket Yaptık)

Xiaomi MiUI güncellemesinden memnun musunuz? Diye sorduk. Peki, ne cevap mı aldık? Xiaomi kullanıcıları güncellemlerden memnun mı?

Akıllı telefon pazarında herkes için farklı farklı alım kriterleri var. Ortak alım kriterlerinden birisi ise güncelleme. Bu konuda en iyi şirket bugüne kadar Apple’dı. Zira Amerikalı üretici her yıl iOS güncellemesini geniş çağlı dağıtarak. 5 – 6 yıl öncesi telefonlara bile güncelleme desteği sunabiliyordu. Bugün ise Apple “kullanıcılarına haber vermeden onların telefonlarını yavaşlatan” bir konuma gelmiş durumda. Android ekosisteminde ise güncelleme ya da tam adıyla güncelleyememe sorunu devam ediyor. Android 12’nin tanıtılmasına kısa bir süre kala halen Android 11 güncellemesi alamamış birçok üst orta / üst segment telefon pazarda duruyor. Android ekosisteminde güncelleme konusundaki en agresif üreticilerden birisi Xiaomi. Çinli üretici Xiaomi MiUI güncellemelerini en hızlı ve en geniş çaplı dağıtan üreticilerden birisi.

Son dönemde üreticiler çok fazla telefon tanıtımı yaptılar. Bu da önümüzdeki süreçte güncellemelerin önündeki en büyük engel gibi görünüyor. Peki Xiaomi kullanıcıları yapılan güncellemelerden memnun mu? Biz bu konuda bir anket yaptık. @volkanmanavoffical instagram sayfasından yaptığımız bu anketin sonuçları ciddi anlamda düşündürücü bir seviyede. Zira verdiği güncellemeler ile öne çıkan Xiaomi kullanıcılarının büyük kısmı güncellemelerden ciddi anlamda hoşnutsuz.

Zaman Söyle isimli kullanıcının yapmış olduğu yorumdan sonra bir anket yaptık ve Xiaomi kullanıcılarına Xiaomi MiUI güncellemeleri hakkında ne düşündüklerini sorduk. Ankete 178 kişi katıldı ve bu katılan kişilerin tam %74’ü verilen güncellemelerin sorunlu olduğunu belirtti.

Şimdi Xiaomi Bey’in şapkasını önüne koyup ciddi ciddi düşünmesi gerekiyor. Dünyanın en büyük üreticisi olma yolunda ilerlerken bu kadar büyük bir memnuniyetsizlik ile mi yola devam edecek? Yoksa güncellemeler ile işleri daha iyi hale mi getirmeye çalışacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu