Akıllı TelefonGenelMobiroller

Amazfit GTR 4 Gelişmiş Özellikleriyle Tanıtıldı


Amazfit akıllı saat tanıtımlarını sürdürüyor. Huami markası IFA 2022’de son olarak Amazfit GTR 4 modelini görücüye çıkardı.

IFA 2022 başladı. Bu bağlamda üreticiler yeni nesil teknolojilerle donattıkları ürünleri bir bir duyurmaya başladı. Huami, Amazfit serisi altında üç yeni akıllı saat duyurusu gerçekleştirdi. Seriye son olarak Amazfit GTR 4 modeli dahil edildi. Akıllı saat, yeni bir BioTracker 4.0 PPG optik sensör ve beş uydu sistemine erişimi olan gelişmiş bir GPS modülüyle öne çıkıyor.

Amazfit GTR 4 Özellikleri ve Fiyatı

Amazfit GTR 4’te 1.43 inç büyüklüğünde ve 390 x 390 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Standart kullanımda 475 mAh büyüklüğünde piliyle 14 gün kullanım süresi sunan saatte 150’den fazla spor modu desteği mevcut. GTR 4, Golf modunun yanında Adidas Running desteğine de sahip. Amazfit, bir güncelleme yoluyla Strava desteğini de dahil etmeyi planlıyor. Ayrıca yakında Zepp’ten rota parametrelerini GTR 4’e aktarmak ve rotada gerçek zamanlı olarak gezinmek mümkün olacak.

Amazfit GTR 4’te şarkıları muhafaza etmek için 2.3 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Saatte ayrıca dahili bir medya oynatıcı mevcut. Bluetooth aracılığıyla sesli aramaları yanıtlayabileceğiniz saat aynı zamanda sağlık odaklı bir akıllı giyilebilir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Kalp atışı hızı, kandaki oksijen seviyesini belirleme, stres seviyesi ölçümü ve uyku izleme bunlardan bazıları. Şirket ayrıca akıllı saatte tüm bu ölçümlerin doğruluk hassasiyetini yüzde 33 artıran BioTracker 4.0 PPG optik sensöre yer verildiğini açıkladı. Amazfit GTR 4, 2 Eylül tarihi itibariyle 200 Euro fiyattan satışa sunulacak.

Amazfit GTS 4 ve GTS 4 mini Tanıtıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu