Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Akıllı Widget Özelliğini Herkese Vermiyor!


Samsung, Galaxy S22 serisiyle birlikte akıllı widget özelliğini arayüze getirdi. Bu özellik güncelleme kapsamında her modele sunulmuyor.

Samsung, Galaxy S22 serisiyle birlikte telefonlarda en güncel arayüz sürümü olan One UI 4.1’i kullanmaya başladı. Galaxy S22 serisi piyasaya çıktından sonra bu yazılım versiyonu çok geçmeden diğer üst ve orta seviye Samsung telefonlara sunulmaya başlandı. Galaxy S21 Ultra güncellemeyi ilk alan modeller olurken, bunu Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 takip etti. Samsung, One UI 4.1 sürümünü son olarak Galaxy A52 5G modeline taşıdı. Fakat güncelleme içeriklerine bakıldığında Samsung’un burada Galaxy S21 serisine ayrıcalıklı davrandığını görüyoruz. Samsung akıllı widget özelliğini sadece bu telefonlara vermiş görünüyor.

Akıllı widget’lar şu an için sadece Galaxy S21 ve S22 serisinde bulunuyor. Ana ekranınızda widget’ları seven türden bir kullanıcıysanız, pek çok işlevi uygulamalara giriş yapmadan bu widget’lar üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün. Ancak One UI 4.1 sürümüne yükseltilen tüm telefonlar bu akıllı widget özelliğinden yararlanamıyor.

Halihazırda Samsung’un en pahalı telefonu olan Galaxy Z Fold 3 bu özellikten mahrum bırakılmış görünüyor. Yine Galaxy Z Flip 3 ve güncellemeyi henüz almaya başlayan Galaxy A52 5G modelinde de akıllı widget özelliği yer almıyor. Samsung’un bu özelliği orta segment telefonlara getirmek istememesi normal karşılanabilir, fakat üst segment katlanabilir telefonlarda olmaması hayret verici. Bakalım Samsung tepkiler üzerine akıllı widget özelliğini katlanabilir telefonlara getirecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu