Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi CC9 resmen görüntülendi!


Bir süredir haberlerini ve detaylarını paylaştığımız Xiaomi – Meitu ortaklığında geliştirilen Xiaomi CC9 bugün resmen ortaya çıktı. İşte ilk görsel!

Xiaomi ve Meitu ortaklığı bir süredir mobil pazarda konuşan bir dedikoduydu ve geçtiğimiz günlerde telefonun 3C sertifikası ortaya çıktı. Daha sonra yeni telefon TENNA sitesinde teknik özellikleri ile görüntülendi ve bugün de Xiaomi CC9 adı verilen telefon ortaya çıktı. Selfie özellikleri ile ortaya çıkacağı belirtilen yeni telefonun teknik detayları henüz kesinlik kazanmış değil ama Xiaomi‘nin yeni telefonu ile oldukça iddialı olacağını düşünüyoruz. Zira Xiaomi‘nin özelikle Asya pazarında bir silkelenmeye ihtiyacı var. Ever Hindistan pazarında Redmi ailesi ile rekorlar kırılıyor ama Mi 9 halen istenen noktaya gelebilmiş değil.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi CC9
Xiaomi CC9

Xiaomi CC9 göründü!

Ortaya çıkan görsele baktığımızda telefonun arkadan Mi 9 serisine ciddi anlamda benzediğini görüyoruz. Ekrandan parmak izi okuma ve damla çentikli ekranı ile önden Oppo telefonları hatırlatan CC9‘un Snapdragon 730 yonga seti ile geleceği kesinleşen bilgilerden birisi.

Bakalım telefon bize ne sunacak bunu heyecanla bekliyoruz…

Xiaomi Mi Max ve Mi Note serilerine elveda deyin

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu