Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Watch 3 için Sular Kaynıyor

Teknoloji üreticisinin en yeni akıllı saati realme Watch 3, çok yakında bizlerle olacak. Akıllı saat önemli bir gelişmesiyle karşımızda.

realme Watch 3, uzun süredir beklenen akıllı saatlerden birisi olarak biliniyor. Geçen yıl tanıtılan Watch 2’ye göre önemli geliştirmeler getirmesi beklenen akıllı saat, yakında çıkış yapacağını önemli bir gelişmeyle ima etti. Gelin tüm detaylara göz atalım.

realme Watch 3, Bluetooth SIG Sertifikasını Kaptı!

Ünlü bir sızıntıcının aktardığı yeni bilgiler, realme Watch 3’ün RMW2108 model numarasıyla Bluetooth SIG üzerinde tespit edildiğini gösteriyor. Bluetooth SIG sertifikası alan ürünlerin kısa bir süre içerisinde piyasaya sürüleceğini de biliyoruz. Böylece realme Watch 3’ü yakında lansmanlarda göreceğiz gibi gözüküyor. Akıllı saatin teknik detaylarından da bilgiler mevcut.

realme’nin yeni akıllı saati Watch 3, FCC sertifikasıyla birlikte batarya bilgilerini aktarmıştı. 340 mAh kapasiteli pil taşıyacak olan Watch 3, geçen sene tanıtılan ve 310 mAh kapasiteli Watch 2’ye göre daha büyük bir pil taşıyor olacak. Watch 3 tek şarjla 12 güne kadar kullanım süresi sağlayacak. Böylece kullanıcıların pil konusunda içlerinin rahat olabileceğini söyleyebiliriz.

Ekran konusunda da geliştirmeler sunması beklenen akıllı saat daha fazla spor modunu destekleyebilir. Ancak diğer teknik bilgiler ne yazık ki belli değil. Yine de bu bilgileri akıllı saatin duyurulacağı esnada sizlere aktarabileceğiz. Watch 3’ün çok yakında piyasaya sürüleceğini hatırlatalım. Gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu