AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Tab A İçin Sevindiren Haber Geldi!

Güney Koreli Samsung akıllı telefonlarından sonra da tabletleri için güncellemeler yayınlıyor. Galaxy Tab A için Android 11 yayınlandı.

Mayıs 2021’de 350’den fazla cihaz için güncelleme yayınlayarak yeni bir rekora imza atan şirket yine durmuyor. Dünyanın en büyük telefon üreticisi olan Samsung yayınladığı güncellemeler ile de konuşuluyor. Hemen hemen her gün haberlerimiz de kendine yer bulan teknoloji devi yine bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunan şirket, bu sefer de tablet modellerini hedef aldı. Galaxy Tab A için Android 11 güncellemesi yayınlayan şirket yine kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.

Aylardır güncelleme üzerine güncelleme yayınlayan Güney Koreli şirket bu kez de tabletlerine yöneldi. Yakın da 14 inçlik devasa bir tableti karşımıza çıkaracak olan şirket, bir tablet modelini daha Android 11’e yükseltti. Güncelleme yayınlamaya doymayan şirket, yine durdurulamıyor.

"<yoastmark

Galaxy Tab A Android 11 Güncellemesi Aldı

Ülkemizde de satışları bulunan tablet modeli hem performansı hem de özellikleri ile oldukça tatmin etmişti. Günümüze kadar düzenli olarak güvenlik yamaları alan tablet modeli şimdi de Android 11 güncellemesi aldı. Android 11 ile baştan aşağı değişen tablet modeli görünüm açısından da daha iddialı bir hale geldi. Şili ve Filipinlerdeki kullanıcılara sunulan güncellemenin sürüm numarası P205DXU5CUE3 olurken, Android 11 tabanlı One UI Core 3.1 işletim sisteminin geldiği ifade edildi. Güncellemenin dosya boyutuna gelecek olursak, 1.6GB olduğu duyuruldu. 2019 model tablet artık Android 11 ile çalışıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu