Akıllı BileklikAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 7 Heyecanı Giderek Artıyor! İşte Yeni Görüntüler

Xiaomi Mi Band 7 heyecanında sona gelmek üzereyiz. Sadece yirmi dört saat sonra tanıtılacak akıllı bilekliğin yeni görüntüleri sızdırıldı.

Xiaomi Mi Band 7, şirketin 24 Mayıs’ta gerçekleştireceği etkinlikte birlikte resmi olarak tanıtılacak. Özellikle son dönemde Mi Band 7 cephesinden sızıntıların yaşanmadığı bir gün geçmiyor. Son olarak akıllı bilekliğin satış kutusu görüntülendi. Burada Mi Band 7’nin başlıca özelliklerinin neler olduğunu görebiliyoruz.

Pil kapasitesinden başlayalım. Mi Band 7’nin şu ana kadar 250 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olacağı iddia edildi. Görüntüler pil kapasitesinin 180 mAh olduğunu onaylıyor. Bu kapasite beklentilerin altında olsa da, Mi Band 6’nın 125 mAh’lık pili ile kıyaslandığında hatırı sayılır bir yükseltme olarak karşımıza çıkıyor.

Diğer taraftan Xiaomi, Mi Band 7’nin ekranını “Retina seviyesinde ekran” olarak adlandırıyor. Bu da ekranda kayda değer bir yükseltmenin gerçekleşeceğini gösteriyor. 100 den fazla spor modu, sesli asistan desteği, kan oksijen seviyesi ölçümü, gelişmiş uyku takip sistemi, 50 metreye kadar suya dayanıklılık ve NFC sızdırılan görsel üzerinde yer alan diğer bilgiler.

Xiaomi Mi Band 7 Özellikleri

Xiaomi Mi Band 7’de 1.62 inç büyüklüğünde 490×192 piksel çözünürlüğüne AMOLED ekran yer alacak. Panel tarafında, Xiaomi Mi Band 6’daki 1.53 inçlik ekrana kıyasla hatırı sayılı bir büyüme gerçekleşecek.

Kutu üzerinde yer almasa da, Mi Band 7’nin dahili bir GPS’e sahip olacağı belirtiliyor. 100 den fazla spor moduna destek sunacak bileklik Android 6.0 ve iOS 10.0 üzeri cihazlarla eşleştirilebilecek. Kısa süre önce sızdırılan bir başka görselde bilekliğin NFC versiyonun 269 yuan / 40 dolardan satılacağı görüldü.

Xiaomi Mi Band 7 Fiyatı Ortaya Çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu