Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S Fan Edition Yalan Olabilir


Samsung’un çok sevilen Galaxy S Fan Edition serisini sonlandıracağı iddia ediliyor. Bu bağlamda Galaxy S22 FE’yi göremeyebiliriz.

Telefon pazarında Çinli rakiplerinin gerisinde kalmaya başlayan ve bazı bölgelerde tahtını kaptıran Samsung’dan ilginç bir karar gelebilir. Note 7 FE ile ortaya çıkan Fan Edition sürümleri bu zamana kadar Samsung’un sevilen serileri arasında yer almayı başarmıştı. Ancak bugün gelen bilgilere göre Galaxy S Fan Edition serisi yakında sonlandırılabilir. Peki, Samsung neden böyle bir karar alma gereği duydu?

Galaxy S21 FE serisinde Güney Koreli firma maalesef ki bazı sorunlar yaşamıştı. Bu sorunlardan dolayı telefonun tanıtımı bile ertelenmişti. Satış rakamları da pek iç açıcı değil. Bu yüzden Samsung’un Galaxy S22 FE modelini tanıtmayacağı söyleniyor. Düşük kar marjı ile satılan bu telefonlar amiral gemisi olma iddiasını taşıyan Fan Edition’lar doğal olarak bazı bölümlerden kısıyordu. Bu da Samsung için ekstra bir iş yükü demek.

Galaxy S Fan Edition
Galaxy S Fan Edition

Samsung geçtiğimiz aylarda Note serisini de sonlandırmıştı. Yoluna Galaxy S amiral gemisi serisi ve katlanabilir telefon serisi olan Z Fold ve Flip ile devam etmek isteyen firma çok mantıklı bir karar alır. Samsung’un hali hazırda üst segmentte onlarca modeli var. Bu modelleri piyasaya tutundurmak daha mantıklı bir seçim olacak. Ayrıca rakipleri artık Samsung’u fiyat açısından da köşeye sıkıştırıyor. Bu yüzden FE serisinin sonlandırılıp farklı bir strateji izlenmesi gerekiyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu