Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Galaxy Note 8 ekran tarafında bir sürprizle gelecek

Galaxy Note 8 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung’un yaz döneminde duyurması beklenen bir sonraki tepe modelinin Galaxy S8’e benzer bir tasarıma sahip olacağını şimdinden söyleyebiliriz. Ancak ekran tarafında önemli bir değişikliğin yaşanacağı son sızıntılarda ortaya çıktı. Twitter’da karşımıza çıkan yeni bir görüntüde Galaxy Note 8 ekran köşelerinde açının daha dar olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Galaxy S8 tasarım dilinin kullanılacağı telefonun tüm ekran köşeleri daha dar açılı olacak.

Galaxy Note 8 ekran
Galaxy Note 8 ekran

Galaxy Note 8 modeline ait yayınlanan bir başka görüntüde tasarım detayları daha net karşımıza çıkıyor. Telefonun arka bölümünde dikey konumda yerleştirilen çift kamerayı görüyoruz. İlginç olan ise telefonun arka bölümünde herhangi bir parmak izi sensörünün yer almaması. Galaxy S8 serisi telefonlarda denenen ancak verim alınamayan ekrana gömülü parmak izi sensörü ilk kez Galaxy Note 8’de karşımıza çıkabilir.

Halihazırda Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle test edilen Note 8’de 6.3 inç büyüklüğünde 1440 x 2960 piksel çözünürlüklü Infinity ekran, Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB depolama, iris tarayıcısı ve suya/toza dayanıklı kasa öne çıkan özellikler olacak.

https://www.teknoburada.net/2017/06/06/whatsapp-kullanicilari-bu-mesaja-dikkat-edin/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu