Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y21e Çok Uygun Fiyatıyla Tanıtıldı: Giriş Seviyesine Yeni Soluk!

Yeni akıllı telefon serisi Vivo Y21e artık resmi olarak görücüye çıktı ve özellikleriyle birlikte gündemde yerini aldı. İşte detaylar.

Birçok sızıntıdan sonra Vivo Y21e resmi olarak tanıtıldı ve fiyat/performans özellikleriyle akıllı telefon pazarına uygun fiyatı ile giriş yaptı. Gelin telefonun özelliklerine bir göz atalım.

Vivo Y21e Uygun Fiyatıyla Nefes Aldırttı

Fiyatını belirtmeden önce telefonun ekran detaylarına bakalım. 6.51 inç LCD su çentikli ekran ile gelen telefon, HD+ çözünürlük, 60Hz tarama hızı ve mavi ışık filtreleme teknolojilerini içeriyor.

6nm teknolojisinde üretilmiş olan Snapdragon 680 yonga seti ile fiyat/performans özelliklerini eksik etmeyen telefon, 3GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçeneğini müşterilerine sunuyor. Ayrıca 0.5GB sanal RAM desteğine sahip olan telefon, trende uyum sağlıyor.

Vivo Y21e

13 Megapiksel birincil lens taşıyan kamera sistemi 2 Megapiksel makro kamera ile kurulumu tamamlıyor. Önde beliren 8 Megapiksel kamera ise özçekimlere yardımcı oluyor. Ön kamerasında yer alan portre modu ve HDR seçenekleri de çekimlere yeni deneyimler kazandırıyor.

Kutudan 5.000 mAh kapasiteli devasa bir pile ile çıkan cihaz, 18W hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Çift SIM, 4G bağlantı, USB Type-C ve Bluetooth 5.0 teknolojilerini destekleyen akıllı telefon, güç tuşuna monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı taşıyor. Tüm bu özellikleri ile birlikte akıllı telefon yalnızca 175$ fiyat etiketi ile giriş seviyesine uygun bir model getirmiş oldu. Vivo’nun yeni gelişmelerini kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu