Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Serisi Özelinde Üzen Gelişme

Galaxy S24 serisi cephesinde üzen haberler geldi. Kullanıcıların merakla beklediği seri, Samsung'un ters köşesi ile sonuçlanıyor.

Samsung Galaxy S24 serisi önümüzdeki ay tanıtılacak. Şimdi ise yeni bir sızıntı, sızdırılan bir görsel aracılığıyla amiral gemisi akıllı telefon serisinin tüm teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Bu, yaklaşan lansmanla ilgili bazı önemli ayrıntıları paylaşıyor, o yüzden bir göz atalım.

Galaxy S24 Serisi Bir Konuda Üzecek

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S24 serisi özellik tablosu X’te (eski adıyla Twitter) paylaşıldı. Teknik özellikler sayfasında Galaxy serisinin küresel pazarlar için Exynos 2400’ü içereceğini görebiliyoruz. Ancak Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra’nın ABD ve Kanada için Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC ile birlikte gönderileceği söyleniyor. Başka bir deyişle, ABD’de Snapdragon işlemcili cihazlarını piyasaya sürerken, dünyanın geri kalanı Exynos varyantlarını alacak şekilde normal döngüsüne geri dönecek. Samsung tam topladı derken yine benzer saçmalığı sürdürecek gibi görünüyor.

Bunun dışında infografik, tüm serinin 1-120Hz arasında değişen yenileme hızına sahip AMOLED LTPO ekranla piyasaya sürüleceğini doğruluyor. Galaxy S24, 6,2 inç FHD+ panele sahipken, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra sırasıyla 6,7 inç ve 6,8 inç QHD+ panellerle geliyor. Ultra varyantı 200 megapiksellik dörtlü kamera kurulumuna sahipken, temel ve Plus modellerinde 50 megapiksellik üçlü kamera bulunuyor.

Exynos ve Snapdragon işlemciler, Galaxy S24 ve Galaxy S24+’ta 8 GB LPDDR5X RAM ve Galaxy S24 Ultra’da 12 GB LPDDR5X belleğe sahip. Diğer dikkate değer özellikler arasında Android 14 işletim sistemi tabanlı One UI 6.1 özel görünümü, Dinamik Kilit Ekranı, Akıllı Klavye ve çeşitli AI özellikleri yer alıyor. Bugünün erken saatlerinde (27 Aralık 2023), Galaxy S24 ve S24+’ın renk seçeneklerini de ele aldık ve Turuncu, Mor ve Beyaz çeşitlerini doğruladık.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu